Zoek naam artiest of soort in NL, UK, DE, ES, IT of latijn

Proceedings of the Zoological Meetings of London Part III, 1866

Proceedings of the Zoological Meetings of London Part III, 1866
€ 119,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voorliggende uitgave is bijna ongelezen met nog veel van de vouwen ongeopend.Dit exe,plaar bevat 12 platen met ook prenten in de tekst.
De afmetingen zijn 160 mm bij 230 mm, pp 693-863 plus lijst van publicaties.
Het voorblad, achterblad en rug (wat schade) zijn nagenoeg ongeschonden, dit is een uitgave met een zachte kaft, schitterende platen en meer dan 130 jaar oud en verbazend goed bewaard gebleven.
OF
Beschrijving

Details

Proceedings of the scientific meetings of the Zoological Society of London, in het jaar 1876. Deel 4 bevat artikelen van juni tot december. The Zoological Society vergaderingen waren een gelegenheid voor de leden om artikelen te lezen over de eigen exotische dierenverzameling en algemene onderwerpen betreffende natuur geschiedenis. Met name de rapporten van de wereldwijde expedities die werden gesponsord door de leden werden besproken. De expedities werden uitgevoerd om nieuwe en onbekende soorten te vinden. De belangrijkste onderwerpen waren vogels, zoogdieren, vlinders, schelpen, insecten en reptielen. De bijeenkomsten werden ieder kwartaal gehouden en volledig gerapporteerd met de platen in de boeken van de sociëteit die voor alle leden beschikbaar waren. Omdat de kaft altijd van papier was, de oplage klein en de platen van uitzonderlijke kwaliteit zijn er nog weinig originelen beschikbaar. De platen konden, op bestelling en duurder met of (gedeeltelijk) zonder kleuren worden aangeschaft. Alle platen in deze uitgave zijn, zo ook de leesbare en interessante tekst, in uitzonderlijk goede conditie.
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.